string(43) "91/61/9161743eb78f191e32d049c28151d110.html" Fizetés és szállítás - Sport Shop Online

Fizetés és szállítás

Megrendelt árut lehet fizetni:

COD Által– utánvétellel

FIZETÉS UTÁNVÉTELLEL

Ajánlatos elkészíteni a helyes összeget, így az átadás gyorsabb. A megrendelt árut a következő napon csomagoljuk és szállítjuk.

SZÁMLA

A számlát e-mailben küldjük miután a megrendelés megérkezik.

KÉZBESÍTÉSI INFORMÁCIÓ

SZÁLLÍTÁSI TERÜLET

Szállítunk Magyarországon.

SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉGEK

A termék ára tartalmazza a szállítási költségeket.

SZÁLLÍTÁSI HATÁRIDŐK

Az összes fogadott megrendelést a következő reggel továbbítjuk a szállitási szolgáltatásra. A Pénteken, Szombaton és Vasárnap fogadott rendelések a Hétfőn lesznek elküldve szállitásra.

A szállítási idő 1-3 munkanap. Sajnálatra, egyes esetekben a szállítási idő hosszabb ideig is eltarthat, ha a megrendelést szigetre kell szállítan, vagy ha az első szállítás időponjában nem sikerül, nincs senki.

Kézbesítéskor a címzett minden csomagot igazol és aláírja a szállítási listát. A Polgári Jogi Törvény rendelkezései alapján a kézbesítés a címzett igazolásával sértetlennek tekinthető, és ekkor a fuvarozó mentes bármely későbbi felelősségtől.

Amennyiben a címzett nem létezik a címen, vagy a cím ismeretlen, a szállítási szolgáltatás megpróbálja felvenni a kapcsolatot a címzettel, hogy megállapodjanak a pontos időben, és esetleg egy másik szállítási címet adjon. Abban az esetben, ha a kézbesítés nem sikerül, a csomag visszakerül hozzánk.

Elkötelezettek vagyunk időben teljesíteni a megrendelését, ha hiánytalanul s pontosan tölti ki az adatokat.

PANASZOK / KÖVETELÉSEK

Találd meg az összes szükséges információt a panaszokról és a visszatérési politikáról itt.