string(43) "f2/50/f2503fafb019c16aafca674bf3b8f94a.html" Adatvédelmi és adatbiztonsági politika - Sport Shop Online

Adatvédelmi és adatbiztonsági politika

wear-better.com kötelezi, hogy ne használja a személyes adatokat a megrendelőlapról.

A személyi adatok minden olyan adatot értelmez, amely azonosítja az ügyfelet (például név, e-mail cím, szállítási cím, stb.)

Az wear-better.com nem hozza nyilvánosságra az ügyfél személyes adatai harmadik fél számára, kivévve abban az esetben, ha kifejezetten a törvény által előírt és olyan esetben, ahol szükséges a kötelezettségek teljesítéséhez.

Minden adat az ügyfélről szigorúan bizalmas, és csak az alkalmazottaknak áll rendelkezésre, akiknek szükségük van rá ahhoz, hogy elvégezzék munkájukat. Minden wear-better.com alkalmazott és üzleti partner felelős tisztelni a z Adatvédelmi és adatbiztonsági politikát.

Az wear-better.com elkötelezett, hogy védje az ügyfél személyes adatait olyan múdon, hogy csak az alapvető adatokat gyüjti, amelyek szükségesek a kötelezettségek telyesítésére.

Az wear-better.com-nak jogy van használni az adatokat automatikusan a honlapról, amelyek nem személyes adatok (böngésző típus, látogatók száma, weboldalon töltött idő, stb.), kizárólag a látogatások értékelésére és a weboldal tartalma és funkcionalitása javításának érdekében.

Az wear-better.com tájékoztatja az ügyfeleket, arról, hogyan használja a begyüjtött adatokat, és rendszeresen biztosít számukra a választás lehetőségét az adatok használatával kapcsolatban, beleértve a nevük eltávolítását a marketing listáról.

Amennyiben bármilyen személyi adat (g. lakhely, szállítási cím), amely rögzített regisztrálás közben, megváltozik, az ügyfél köteles tájékoztatni az wear-better.com. Amennyiben az ügyfél nem jelent be bármilyen változást az wear-better.com nem felelős az esetleges hiányosságok végett, a megrendelések és szállítások tekintetében.